058-2023011
Uitvaartverzorging

KOSTEN BEGRAFENIS BUDGET UITVAART Heerenveen

De kosten van een begrafenis zo laag mogelijk houden, dat is wat een budget uitvaartondernemer doet. Bij Budget Uitvaart Heerenveen letten we niet alleen op de kosten, maar zorgen we er vooral voor dat het afscheid persoonlijk, stijlvol en passend bij de overledene is. Elk mens verdient een mooi afscheid, een waardige begrafenis die een blijvend mooie herinnering wordt. Met onze duidelijke, heldere tarieven weet u vooraf wat wij voor onze dienstverlening rekenen. Uw persoonlijke wensen kunnen de kosten van de begrafenis beïnvloeden, maar bij Budget Uitvaart Heerenveen weet u altijd vooraf waar u aan toe bent.

Benieuwd naar kosten begrafenis?

De kosten van de dienstverlening die Budget Uitvaart Heerenveen voor u verricht vindt u in onderstaand pakket. Van het verzorgen van de overledene, het leveren van een kist, het vervoer van de overledene, het doen van de aangifte van overlijden, tot en met de persoonlijke begeleiding tijdens de begrafenis. Natuurlijk kunt u het afscheid van uw dierbare met eigen ideeën of rituelen nog persoonlijker maken. Uw uitvaartleider denkt graag met u mee om de kosten binnen uw budget te houden.

De kosten van het graf kunnen variëren per begraafplaats, en per type graf. Daarbij beïnvloedt de keuze voor bijvoorbeeld een grafzerk of gedenkteken de begrafeniskosten ook nog. Helderheid en duidelijkheid, dat biedt Budget Uitvaart Heerenveen u altijd vooraf.

Kosten begrafenis verzekerd?

Waar u ook verzekerd bent, u bent niet verplicht met de uitvaartondernemer in zee te gaan die op de polis vermeld staat. Als u een mooie uitvaart wilt regelen, maar minder kosten voor de begrafenis wilt maken, laat Budget Uitvaart Heerenveen het met een gerust hart voor u organiseren. Wij kunnen voor u contact leggen met de verzekeringsmaatschappij en u die zorg uit handen nemen. Onze dienstverlening vindt u in onderstaand pakket. Overzichtelijk en duidelijk. De kosten van de begraafplaats worden apart in rekening gebracht. Wij vragen die kosten graag voor u na, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Wilt u meer weten over de kosten begrafenis, of wilt u een overlijden melden?
Budget Uitvaart Heerenveen is 24 uur per dag bereikbaar.
Bel 058-2023011 of mail naar info@budgetuitvaart24.nl.

Bevat:

– Compleet verzorgde begrafenis.
– Begrafenis vindt plaats buiten aanwezigheid van de nabestaanden.
– Mogelijkheid tot rouwbezoek of opbaring thuis.

€1.749,-

Bevat:

– Compleet verzorgde begrafenis.
– Geheel verzorgde plechtigheid in de aula van de begraafplaats.
– Mogelijkheid tot rouwbezoek of opbaring thuis.

€3.759,-

Array ( [city_name] => heerenveen [city_displayname] => Heerenveen [city_phonenumber] => 058-2023011 [city_analytics] => UA-79228556-20 [province_display_name] => Friesland )